Some things to share...

Hi...

Hari ni aku ada appointment dengan doktor aku. Dah berbulan jugak aku tak jumpa dia. Aku suka juga jumpa dia once a while sebab aku boleh share problem (kalau ada) pada orang yang tak kenal siapa yang aku maksudkan masa aku berkongsi problem tu. So tak kan ada judgemental di situ. Dan aku yakin dia tak kan berkongsi problem aku tu kepada orang ramai...hahaha.

hmm,,,aku ada cakap semalam pasal yang aku nak cakap ni. So hari ni daripada sessi pertemuan dengan doktor aku tu....dia cakap aku dah ada sikit depression. dah cross border. huhu..Aku kena hati2. Ada satu sifat pada diri aku yang susah aku nak buang...tu antara sebabnya. Aku macam span. Banyak sangat serap air tapi tak buang ke mana. End up jadi berat...kat aku. Itu katanya. Aku memamg simpan ja, aku pendam. aku diam ja. Tapi ya la...sebab aku sorang2, peritnya pun aku tanggung sorang2. Walaupun kt husband aku, tak semua aku cerita. Salah aku.

Thanks my doc! Aku sempat snap kata2 pada frame kat dinding depan aku masa sembang dengan doktor aku tu. Tapi aku minta la permission kat dia...hehe. Doktor cakap kebetulan patient dia yang sebelum aku pun snap juga. Tapi sebab tak minta permission dulu, doktor terpinga-pinga 'kenapa patient aku ni tetiba bangun berdiri tengak.' Hahaha....

Aku suka kata-kata tu,,,tapi tak ingt sangat. Nanti aku update balik sebab hp aku tengah charge tadi kat hospital tetiba off. Pastu aku tak on on sampai ke malam. So harini aku tak baca wassap...hehe.  haa aku dah check kata2 tu.. 'Bahagia bukan bererti segalanya sempurna. Bahagia adalah ketika kamu memutuskan untuk melihat sesuatu secara sempurna.'

0 comments: